lørdag 25. september 2010

Juleboken


Som jeg skrev i forrige inlegg ble jeg veldig inspirert av Anne i Ett trykk.... Hun hadde laget en hærlig nostalgisk julebok til datteren sin. I fjor laget jeg denne juleboken til en god vennine, og nå har jeg laget en ny!

Boken er laget av akrylark(fra biltema). Disse arkene er veldig tykke og egner seg godt til slike prosjekter...

På forsiden av boken har jeg tatt utgangspunkt i dette flotte julepapiret fra Papirgleder.. Det er så vakkert i seg selv at jeg ønsket å ha lite pynt på.
Teksten har jeg skrevet i Word og printet ut.


Jeg klippet ut en liten bit av papiret og la på litt glossy accent. Rundt har jeg festet en ramme fra Panduro.


Nøkkelen er fra Bazzil og har fått et tynt lag med gesso. Charmen fant jeg i boksen min:-)


Boken fra siden....


Jeg har satt sammen boken med ringer fra Panduro, som jeg igjen har pyntet med diverse sløyfer og bånd... Jeg valgte å blande inn litt blått i alt det hvite, da jeg syntes dette gjenspeiler papiret...På den første siden finner man oppskriften på gamle fløtekarameller... Disse er farlig gode!!!
Jeg har brukt mønsterark fra Maja design, pyntet med blonder, knapp, tag, gamle boksider, og et lite vintage bilde....


DetaljerHer er oppskriften på julekringler og en sy oppskrift på pose til julekringlene!


Også her har jeg brukt mønsterark fra Maja design. Jeg har pyntet med bølgepapp, gammel bokside, litt høy(?), knapp, bånd, og bilde.....
Igjen... Maja mønsterpapir, blonder, knapp og bilde av hvordan posen kan se ut....Her er en side med til og fra lapper... forhåpentligvis vil det gi inspirasjon hos mottaker til å lage sine egne!


Hjemmelaget sennep... denne lagde vi i fjor og ga bort sammen med andre julegaver!
Her har jeg også brukt mønsterark fra Maja design, blonder, tag, en kakeserviett, gamle boksider og roser fra Storyteller.


Her er en syoppskrift på disse herlige hjertene... De som vises på bilde sydde jeg i fjor, og jeg tar de frem ved juletider og pynter med de i huset!
Oppi papirposen ligger mal på hjertene!


Til slutt.... En herlig julevise!Snøkrystallen er punchet.....


Baksiden med personlig merke!

Tag


Da var lørdagen her igjen... Ukene flyr akuratt like fort som dagene... Det har vært lite aktivitet her inne den siste uken, men i dag har jeg en liten tag å vise frem....
Jeg mangler inspirasjon om dagen og det er mange grunner til det... Det skjer utrolig mye i livet akuratt nå, samtidig som hobbyrommet mitt ikke ser ut.. Det er så rotete at jeg nesten ikke kommer inn lenger, og når det ser slik ut, får man ikke lyst til å lage noe!

Men her om dagen kom Ett trykk i posten, og da ble jeg veldig inspirert av Anne som er gjesteartist denne gangen! Artikkelen om henne og produktene hun presenterte, gjorde at jeg fikk satt i gang med et lite prosjekt! Forhåpentligvis blir det ferdig senere i dag!


Tagen er laget med bakgrunn av Bazzil craft paper.... Mønsterpapiret er fra Prima, mens boksidene kommer fra en gammel bok, kjøpt på loppemarked!
Bilde har jeg printet ut fra nett, og blomstene kommer fra Storyteller...
Bladene har jeg stanset ut med MS punch,knappene er fra Panduro, blonder fra Hannes blomstersmie....


Ønsker dere en herlig lørdag... Kanskje kommer det et lite innlegg i ettermiddag!
Klem fra meg

lørdag 18. september 2010

Sweet wonderful you


Dette magnolia stempelet kom til meg her om dagen! Syntes det er så nydelig. Ganske sommerlig egentlig, men hvem bryr seg om det????!?


Motivet har jeg malt med distress ink, og siden jeg er litt ute av trening her ble resultatet så som så!

Jeg har pyntet kortet med blomster fra papirloftet, storyteller og kort og godt... Jeg har også brukt litt rosa bling fra kaiser craft, og en fjær og noen blonder...


Tagen på siden er til å dra ut, og stempelet på tagen kommer fra Papirloftet.. Båndet er fra Panduro...
Mønsterpapirene er fra Maja design....


Motivet er stanset ut med spellbinder dies!


Tusen takk for at du besøker bloggen min!

fredag 17. september 2010

Til og fra lapper


Nesten en uke siden siste innlegg på denne bloggen, og det er ikke hverdagskost! Men ukene er hektiske og jeg har rett og slett ikke hatt tid til å sitte på hobbyrommet... I dag er det første kvelden jeg har fri til å gjøre det jeg vil!

Men har noen enkle til og fra lapper å vise dere...
Bestilte litt forskjellig fra papirloftet her om dagen, blant annet en pakke med Bazzil craft papir.....
Det har blitt bakgrunnen på disse til og fra lappene!


Jeg har stanset ut med spellbinder dies... Bildene er fra nett.....Tenkte å kansje gi noen til og fra lapper til kjære familiemedlemmer før jul!


Til å sette fast lappene har jeg brukt hyssing.. Hullet er klipt med hulltangen min!


Nå skal jeg male litt Magnolia motiv, og forhåpentligvis er det et nytt kort på bloggen i morgen!

Ønsker dere en riktig god fredags kveld!

Klem fra meg!

lørdag 11. september 2010

En hilsen fra hjertet


I går hadde svigermor bursdag og jeg, som damen i huset, har selvfølgelig ordnet med bursdagsgave!
Jeg har pyntet en rund boks med herlig papir fra Maja design.


Stempelet er fra Heartfelt design, og er stanset ut med spellbinder dies..... I enden har jeg festet et lite hjerte jeg har kjøpt hos Kuttut....


Engelen er fra Samme mønsterark, bare klipt ut og limt på på nytt. Jeg har brukt crackle accents på vingene.....
Oppi esken ligger et hjertesmykke fra Hjerter design.... De lager de vakreste smykker!


En kakeserviett, en liten fjær og selvfølgelig roser er med på esken!I tillegg til denne gaven har jeg laget et lite album.
Jeg har brukt Bingo album fra Melissa Frances, og en ting er sikkert.... Disse albumene er ikke noe for meg... Jeg liker prosjekter som ikke går over flere dager. Jeg skal helst være ferdig før jeg har begynt eller så mister jeg litt interessen!


Men albumet ble ferdig, og inni er det fullt av bilder fra en begivenhetsrik sommer...
Det har vært mange familiesammenkomster denne sommeren... Begge hennes sønner har giftet seg, og jeg som elsker å ta bilder fikk ihvertfall knipset en del i det ene bryllupet:-)Jeg kan ikke vise sidene i albumet foruten denne ene. De andre sidene har bilder av svigermor og resten av familien og jeg har ikke spurt om lov til å legge ut på nettet... Men på denne siden er det vår lille familie som har hovedrollen...
På den ene siden ser dere det lille "barnet" vårt Musty... Så vakker, og fortjener så absolutt en plass i dette familiealbumet...
På den andre siden har jeg laget en lomme med en papirpose. Oppi lommen ligger tre tags, og disse har igjen bilder på hver side. Så seks bilder har jeg klart å lure oppi denne lommen... Alle bildene er fra vårt bryllup... I resten av albumet har jeg laget tre slike lommer til... Den ene inneholder bilder fra hennes andre sønn sitt bryllup, og den siste har tags med bilder av barnebarnet Signe!

Ønsker dere alle en riktig god lørdag!
Klem fra meg!

torsdag 9. september 2010

Kjole og 3 skjerf


I dag har jeg et papirløst innlegg!!! :-) Ble desverre ikke noe tid til papir i går heller, men i dag må jeg.. Har en bestilling som skal være ferdig til i morgen!

Men i dag viser jeg frem 1 ny kjole og 3 skjerf jeg har strikket den siste måneden.....
(Beklager bildene, men måtte ut å fotografere på grunn av lyset)


Kjolen er sydd etter samme mal som de to andre, og jeg har brukt samme materiale, fleecepledd, men i annen farge. Blondene denne gangen er fra en gammel gardin. Det samme er hjertet!Hjerte med sløyfe og knapp!


På denne har jeg valgt å ta med et bilde og navnet mitt... Bildet betyr mye for meg da det er min mamma som liten jente! Dette bildet hang også rundt halsen min den dagen jeg giftet meg!
Jeg har printet ut bilde på t-skjorte overføringsark og strøket det på en stoff bit....Ble veldig fornøyd med denne kjolen og gleder meg til å ta den i bruk!


Som dere ser på sømmen er ikke dette min sterkeste side, men det funker!Så et skjerf... Falt sånn for fargen på dette garnet og det var en drøm å strikke med! Det gikk veldig fort og det kjennes mykt og godt rundt halsen!Dette skjerfet er strikket med øko ullgarn, også mykt og godt, og det går i brun toner.. Passer perfekt til min grønne vinterjakke:-)


Også et litt fargefylt til slutt...
Jeg går ofte i hvitt og pasteller, så dette kan sprite meg opp litt:-)


Stor klem fra meg!